Delaktighet och lärande Workshop 4

Visste du att du kan öka resenärens betalningsvilja genom att gå från en måltid och att servera mat eller dryck till att erbjuda en upplevelse med smak av platsen? Du tjänar på att förstärka din upplevelse med kulturarv, historia och unika smaker. Under workshop 4, som livesändes endast till deltagare som går utbildningsprogrammet, diskuterades det mycket kring att involvera gästen i smakupplevelsen.

23 mar 2021 # Workshop

Involvera gästen och bjuda på din kunskap

Under workshop 4 fick vi lyssna på Putte Eby som berättade om styrkan i storytelling som verktyg och hur han lyckats. Efter följde en intervju med tre företagare som jobbar aktivt med delaktighet och lärande i sina verksamheter. Sedan var det dags för grupparbeten. Verktygen som användes till diskussionsunderlag hittar du iVerktygen som användes till diskussionsunderlag hittar du i modul 4 Delaktighet och lärande.

 

Har du missat föreläsningen? Här kan du få ta del i efterhand:

 

Putte Eby – Storytelling

Stokkøya Strandhotel, Stiklestad, Flammans Skafferi – Intervju – Delaktighet & Lärande

Barbro Uhlin – Fika från Höga Kusten

Utbildningsprogram "Skapa måltidsupplevelser"

Vad: ”Skapa måltidsupplevelser” är ett utbildningsprogram för företagare som jobbar med mat och dryck längs nordens gröna bälte, alltså från kust i Trøndelag över Jämtland Härjedalen till kust i Västernorrland.

 

Varför: Branschen inom turism förändras snabbt och speciellt måltidsturism innebär stor potential eftersom mat & dryck blir alltmer en huvudanledning till resor. Målet med utbildningen är att ge företagarna längs 63:e breddgraden möjlighet att utveckla sina skills för framtidens måltidsresenär genom workshops, specifika verktyg för upplevelsedesign och nätverk med kollegor från kust till kust.

 

När: Utbildningsprogrammet startades i februari och pågår fram till april 2021. Vill du vara med på kommande utbildningar så hör av dig till fabienne.theiler@torsta.se.

Fler artiklar taggade med #Workshop