Värdskap Workshop 5

Ett gott värdskap kan förgylla en hel upplevelse. God gästfrihet ger upplevelser mänskliga snarare än mekaniska. Det finns många sätt att bygga förtroende på och ett av de viktigaste verktygen är att förstå din egen målgrupp och gäst. Workshop 5 stod helt under täcket av det goda värdskapet och vad den kan ge för mervärdet både för gästen och företagare.

14 apr 2021 # Workshop

Det goda värdskapet

Under workshop 5 fick vi inspiration från Märit Torkelson, grundare av vertskapet.no.

 

Alle mennesker har rett til å bli møtt
med respekt, verdighet,
glede og omtanke. Vi kaller det vertskap.

 

Våga vara värd, vara nyfiken, dela din historia, var generöst med din kunskap och bryr er om varandra, det var hennes huvudbudskap.

Sen fick vi lyssna på hur Ann-Sofi Skott från Vauldalen Fjellhotel jobbar med värdskap och hade en mysigt fika paus med Røra Bakeri. Mycket inspiration denna förmiddagen!

Vill du fördjupa din kunskap så tipsar vi att genomföra utbildningsmodul  4 Det goda värdskapet med hjälp av praktiska verktyg.

Har du missat föreläsningen? Här kan du få ta del i efterhand:

 

Vauldalen Fjellhotel – Intervju – Värdskap

Røra Bakeri – Fika från Trøndelag

SMAK63Next steps (förberedelse till pitchfest för dig som deltar i utbildningsprogram)

Utbildningsprogram "Skapa måltidsupplevelser"

Vad: ”Skapa måltidsupplevelser” är ett utbildningsprogram för företagare som jobbar med mat och dryck längs nordens gröna bälte, alltså från kust i Trøndelag över Jämtland Härjedalen till kust i Västernorrland.

 

Varför: Branschen inom turism förändras snabbt och speciellt måltidsturism innebär stor potential eftersom mat & dryck blir alltmer en huvudanledning till resor. Målet med utbildningen är att ge företagarna längs 63:e breddgraden möjlighet att utveckla sina skills för framtidens måltidsresenär genom workshops, specifika verktyg för upplevelsedesign och nätverk med kollegor från kust till kust.

 

När: Utbildningsprogrammet startades i februari och pågår fram till april 2021. Vill du vara med på kommande utbildningar så hör av dig till fabienne.theiler@torsta.se.

Fler artiklar taggade med #Workshop